O NAMA

E
K

U ponudi imamo svečane haljine za vjenčanja, maturalne večeri, krizme i ostale svečanosti. U ponudi imamo i vlastitu proizvodnju, te nudimo usluge šivanja unikatnih svečanih haljina.

Salon Vjenčanice Biba posluje od svibnja 2006. g. a nastao je kao rezultat velike želje za izradom i kreiranjem modela po želji svake djevojke.

Praćenjem europskih sajmova vjenčane mode te prisustvovanjem na mnogobrojnim revijama (Pariz, Milano, Barcelona) u svoju ponudu uvrstili smo najpopularnije, najtraženije i nadasve najkvalitetnije brendove vjenčanica.

U ponudi salona možete pronaći i svečane haljine za prigode kao što su vjenčanja, maturalne večeri, krizme i ostale svečanosti.

Želimo naglasiti da u ponudi imamo i vlastitu proizvodnju. Nudimo usluge šivanja unikatnih svečanih haljina.

Dogovorite privatni termin za isprobavanje vjenčanica ili svečanih haljina!

Dugogodišnje iskustvo te profesionalni tim sastavljen od tekstilnih inženjera, vrhunskih krojača te modnih savjetnica garancija su kvalitete naših kreacija.

S ponosom objavljujemo da smo jedini salon na području Istre, a i šire, u kojem možete iznajmiti ili kupiti original vjenčanice aktualnih brendova Pronovias i Demetrios. Također, po veoma pristupačnim cijenama, uvijek možete kupiti vjenčanice iz prijašnjih kolekcija koje se nalaze na akciji.
Individualizirani pristup

Posjetite salone Biba

Najšira ponuda u regiji

Naše haljine već godinama se potvrđuju kao broj jedan među vašim željama.

Skraćivanje i prilagodba

Kako bi vam vjenčanica savršeno stajala  za vas omogućujemo dodatnu prilagodbu

Privatni termini za probu

Diskrecija i intima zagarantirane kako bi se osjećala kao u svom domu

najkvalitetnijI brendovI HALJINA

Kolekcije haljina 2019 / 2020